Szia Zsuzsi!
Én arra lennék kíváncsi, hogy honnan lehet beszerezni azokat a sexy tűsarkú lábbeliket, amiket hordasz. Én nagy tűsarkú rajongó vagyok, de sajna olyanokat nem találtam, amilyenekben Téged lehet látni. Ha tudsz egy-két tippet, akkor válaszolj kérlek!
Köszi: Puszi
Szia Sexibaba!
En is nagy tusarkurajongo vagyok. A cipoim nagy reszet kulfoldon szerzem be, de neha itthon is lehet talalni jokat. A westend-ben ha benezel az 1 emeleten talalhato anita mode-ba, ott vannak szep cipok.
Szia Zsuzsi!
Hogy állsz a kevésbé nőies viseletekkel? (mondjuk egy futballmez?)
Egy fórumos közösség ‘a legszebb magyar hölgy’ címen indított szavazást és igazán feldobná a fórum életét, ha az egyik (esélyes!!!) jelölt, ti. Te a fórum egyen mezében virítana (nem úgy! mondjuk a pullóveredre felvennéd). Nem lenne többről szó, mint egy rövid katt (akár az utcán); sokunknak szereznél örömet.
Üdv: Tomi
A fentihez hasonló kérdésem lenne, csak a ruháiddal kapcsolatban.
Azok túlnyomó többsége is külföldi beszerzés vagy fellelhetők ezek a stílusú ruhák itthon is?
Szia Zsuzsi!
Hogy állsz a kevésbé nőies viseletekkel? (mondjuk egy futballmez?)
Egy fórumos közösség ‘a legszebb magyar hölgy’ címen indított szavazást és igazán feldobná a fórum életét, ha az egyik (esélyes!!!) jelölt, ti. Te a fórum egyen mezében virítana (nem úgy! mondjuk a pullóveredre felvennéd). Nem lenne többről szó, mint egy rövid katt (akár az utcán); sokunknak szereznél örömet.
Üdv: Tomi
Öröm hír! A szavazáson végülis Te nyertél, még mezes fénykép nélkül is. :D